Thermische branddetectie

Vroegtijdig temperatuurverhoging herkennen

Kies voor onze thermische branddetectie

Thermische branddetectie inzetten? Als gebouweigenaar – of beheerder – ben je verantwoordelijk voor de brandpreventie en -detectie van het betreffende pand. Speel daarom vroegtijdig Obsafe!

Een traditionele brandmeldinstallatie detecteert brand via hitte en/of rook. En waar rook is, is…..vuur. Met thermische detectie meet je temperatuurverhoging, zodat je brand tijdig kunt voorkomen. In kunnen grijpen vóórdat er brand ontstaat.

Bekijk de video hieronder voor een uitgebreide uitleg bij onze thermische camera branddetectie. Daarnaast zie je ook een klant die aan het woord is.

Gratis en vrijblijvende demo ontvangen?

Obsafe kan jou verder helpen met het ontwerp, de levering, de installatie, het onderhoud en de uiteindelijke keuring van jouw thermische branddetector. Volledig van A tot Z ontzorgd, waardoor je zeker weet dat jouw brandpreventie goed is geregeld.

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan via het formulier hiernaast. Wij komen langs op locatie om uitleg te geven bij onze systemen en kijken direct naar de mogelijke toepassing in jouw situatie.

Liever direct met onze specialist spreken? Bel dan gerust even naar 010 451 27 33 of stuur een e-mail.

Ontvang meer informatie!

Waarom kiezen voor Obsafe?

Obsafe adviseert, levert, installeert en onderhoudt brandmeldinstallaties (BMI) en ontruimingsinstallaties (AOI). Ons team verzorgt het PVE (programma van eisen), het ontwerp, de installatie en certificering. Daarnaast wordt de wettelijk verplichte jaarlijkse inspectie en keuring ook door ons verzorgd, waardoor je altijd bij één vast contactpersoon terecht kan voor je installatie.

In het Bouwbesluit staan de minimale eisen vastgelegd voor de brandveiligheid van je gebouw. Voorop staat dat aanwezige personen veilig kunnen vluchten. Maar je wilt uiteraard ook dat de brandschade tot een minimum wordt beperkt en je bedrijfscontinuïteit ook na brand is gewaarborgd. Dat kan alleen door maatregelen te nemen die verder gaan dan het Bouwbesluit. Maatregelen op basis van je gebouw en situatie.

Al onze installaties worden onder toezicht van een installatiedeskundige aangelegd waarbij de NEN 2535 gevolgd wordt. De NEN 2654-1 wordt door onze onderhoudsdeskundige gehanteerd bij het reguliere onderhoud aan de brandmeldinstallatie.

Wil je gebruik maken van een thermische branddetectie systeem dat goed functioneert – nu én over 5 jaar? Sluit dan ook gerust een servicecontract bij ons af. Wij houden je brandmeldinstallatie in optimale conditie, zorgen voor updates, keuringen en voor een snel herstel bij storingen of schade.

Thermische branddetectie