Deze bedrijven kozen al voor Obsafe

Tesla bouwt aan de eerste Europese Gigafactory in het Duitse Grünheide. Op het bouwterrein plaatste Ela Container diverse units als tijdelijke huisvesting. Als vaste leverancier van Ela mocht Obsafe ook hier de oplossingen op maat voor beveiliging, data en elektra verzorgen.

One-Dyas is het grootste private olie- en gasbedrijf van Nederland. Actief op onder andere de Maasvlakte. Obsafe verzorgde de camerabeveiliging voor deze locatie.

Umia verzorgt oplossingen op maat op het gebied van opvang en afvoer van afval in de gehele Randstad. Obsafe ontwikkelde voor Umia onder andere een oplossing voor vroegtijdige branddetectie met behulp van thermische camera’s.

Referentie BMA Groep

BMA Groep is een dienstverlenende organisatie die zich bezighoudt met advisering, kennisoverdracht en projectuitvoering.

Lees meer..

Strukton

Strukton is een grote organisatie die actief is rond spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen.

Lees meer..

sanisale

Sanisale is een winkelshowroom van 600 m2 met badkamers en toebehoren op het bedrijvenpark Capelle XL in Capelle aan den IJssel.

Lees meer..

Referentie Jumbo

C1000 wordt Jumbo, een geheel nieuwe zaak. Ook de camerabeveiliging was aan vernieuwing toe.

Lees meer..

sanisale

Op woonboulevard Ekkersrijt in Eindhoven komt in een deel van voormalige pand van de Gamma een Sani- en Keukensale.

Lees meer..

Sanisale Capelle gaat uitbreiden met een Keukensale. Obsafe werd direct bij dit project betrokken.

Lees meer..

Referentie DGS

DGS is een begrip op het gebied van Arbo en veiligheid. In hun bedrijfspand hebben zij een blus-en rook theater waar de praktijk zeer realistisch kan worden nagebootst

Lees meer..

Referentie SOR

Stichting Ouderen Rotterdam(SOR) verhuurt in Rotterdam diverse senioren woningen. De Berlagehof is een nieuw wooncomplex met een centrale hal en fietsenstalling.

Lees meer..