Over Obsafe

Vakkennis en eerlijk advies

Vakkennis en eerlijk advies

100% Rotterdams. Niet lullen, maar poetsen. Dat is Obsafe Beveiliging.
Verwacht van ons geen wollige verkooppraatjes. Ons beveiligingsadvies is to-the-point, onze spullen zijn van topkwaliteit. We doen nooit teveel en zeker niet te weinig. En we zijn vakidioten. Gefascineerd door alle mogelijkheden van de beveiligingssystemen van vandaag. Altijd op zoek naar hoe we de techniek maximaal voor onze klanten kunnen laten werken.

Nieuwe ontwikkelingen in de techniek volgen elkaar razendsnel op. Wat vandaag nog voor onmogelijk werd gehouden is morgen werkelijkheid. Met name in te toepassing van intelligente camera’s gaat dit snel. Hier heeft Obsafe zich dan ook in gespecialiseerd. We leveren op maat oplossingen voor bedrijven, instellingen en scholen.

Altijd korte lijnen

Snel schakelen en een persoonlijke aanpak

Obsafe is geen grote logge organisatie. We houden de lijnen graag kort, zodat we snel kunnen schakelen en weten wie onze klanten zijn en wat er bij hen speelt. Daar zit onze kracht. Ook bij vragen of storing bieden we direct hulp. Onze storingsdienst staat 24/7 voor jou klaar!

Obsafe is lid van de brancheorganisatie VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). Dit geeft jou de zekerheid dat je te maken hebt met een professioneel beveiligingsbedrijf. Wij worden door deze brancheorganisatie getoetst op onze kwaliteiten en werkwijze.

Tot slot willen we jou graag de betekenis van de bedrijfsnaam Obsafe meegeven. We spreken Obsafe uit als op-safe. In het Nederlands betekent ‘op safe’ voor veiligheid kiezen. Obsafe is bovendien een samensmelting van de Engelse woorden OBserve en SAFE. Observe betekent observeren, de vertaling van safe is veilig. Onze detectoren observeren voor je jouw veiligheid.

Onze bedrijfsnaam vertelt het al, met ons kies je voor de juiste beveiliging!

Bij Obsafe werken we alleen met vakidioten met een passie voor techniek. ‘Mooi man!’ is een gevleugelde uitspraak. Waar anderen genieten van kunst in een museum worden we Obsafe blij van techniek. Ontwikkelingen in elektrotechniek volgen we dan ook op de voet. We duiken erin en zijn altijd op zoek naar nieuwe toepassingen.

Harry Velthoven

Oprichter (sinds 2011)