• Over Obsafe

    Alarmsysteem Rotterdam

Obsafe Beveiliging & Elektrotechniek

100% Rotterdams. Niet lullen, maar poetsen. Dat is Obsafe Beveiliging.
Verwacht van ons geen wollige verkooppraatjes. Ons beveiligingsadvies is to-the-point, onze spullen zijn van topkwaliteit. We doen nooit teveel en zeker niet te weinig. En we zijn vakidioten. Gefascineerd door alle mogelijkheden van de beveiligingssystemen van vandaag. Altijd op zoek naar hoe we de techniek maximaal voor onze klanten kunnen laten werken.

Beveiligingsspecialist

Nieuwe ontwikkelingen in de techniek volgen elkaar razendsnel op. Wat vandaag nog voor onmogelijk werd gehouden is morgen werkelijkheid. Met name in te toepassing van intelligente camera’s gaat dit snel. Hier heeft Obsafe zich dan ook in gespecialiseerd. We leveren op maat oplossingen voor bedrijven, instellingen en scholen.

Snel schakelen en een persoonlijke aanpak

Obsafe is geen grote logge organisatie. We houden de lijnen graag kort, zodat we snel kunnen schakelen en weten wie onze klanten zijn en wat er bij hen speelt. Daar zit onze kracht. Ook bij vragen of storing bieden we direct hulp. Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar!

De mensen bij Obsafe

Harry Velthoven - eigenaar ObsafeHarry Velthoven is oprichter en eigenaar van Obsafe. Hij startte het bedrijf in 2011. In de begin jaren werkte het bedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Inmiddels ligt de focus volledig op het bedrijfsleven. Dat is waar Harry, zijn expertise en passie voor techniek echt kwijt kan.

Harry: Een beveiligingssysteem verkopen kan iedereen. Daarmee is een bedrijf nog niet veilig. Als beveiligingsspecialist moet je je verdiepen in een organisatie en begrijpen wat er nodig is. Een beveiligingssysteem moet passen als een maatpak en dus op maat worden gemaakt. Alleen dan lever je veiligheid.

Bij Obsafe werken we alleen met vakidioten met een ongeremde passie voor techniek. ‘Mooi man!’ is een gevleugelde uitspraak. Waar anderen genieten van kunst in een museum worden we Obsafe blij van techniek. Ontwikkelingen in beveiligingssystemen volgen we dan ook op de voet. We duiken erin en gaan op zoek naar de grenzen van de mogelijkheden.

Erkende installateur

Obsafe is lid van de brancheorganisatie VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). Dit geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professioneel beveiligingsbedrijf. Wij worden door deze brancheorganisatie getoetst op onze kwaliteiten en werkwijze.

De betekenis van  Obsafe

Tot slot willen we u graag de betekenis van de bedrijfsnaam Obsafe meegeven.  We spreken Obsafe uit als op-safe. In het Nederlands betekent ‘op safe’ voor veiligheid kiezen. Obsafe is bovendien een samensmelting van de Engelse woorden OBserve en SAFE. Observe betekent observeren, de vertaling van safe is veilig. Onze detectoren observeren voor u uw veiligheid.

Onze bedrijfsnaam vertelt het al, met ons kiest u voor de juiste beveiliging!

Wilt u beveiligingssysteem dat 100% past bij uw bedrijf?
Laat Harry met u contact opnemen voor de mogelijkheden.