Ons werk

Velen gingen jou al voor

Deze bedrijven kozen voor Obsafe

Tesla bouwt aan de eerste Europese Gigafactory in het Duitse Grünheide. Op het bouwterrein plaatste Ela Container diverse units als tijdelijke huisvesting. Als vaste leverancier van Ela mocht Obsafe ook hier de oplossingen op maat voor beveiliging, data en elektra verzorgen.

One-Dyas is het grootste private olie- en gasbedrijf van Nederland. Actief op onder andere de Maasvlakte. Obsafe verzorgde de camerabeveiliging voor deze locatie.

Umia verzorgt oplossingen op maat op het gebied van opvang en afvoer van afval in de gehele Randstad. Obsafe ontwikkelde voor Umia onder andere een oplossing voor vroegtijdige branddetectie met behulp van thermische camera’s.

BMA Groep is een dienstverlenende organisatie die zich bezighoudt met advisering, kennisoverdracht en projectuitvoering.

Strukton is een grote organisatie die actief is rond spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen.

Sanisale is een winkelshowroom van 600 m2 met badkamers en toebehoren op het bedrijvenpark Capelle XL in Capelle aan den IJssel.

C1000 wordt Jumbo, een geheel nieuwe zaak. Ook de camerabeveiliging was aan vernieuwing toe. Er hing een verouderd analoog camerasysteem. De wens van de klant was een hyper modern HD camerasysteem die de winkel tot in detail in beeld brengt.

DGS is een begrip op het gebied van Arbo en veiligheid. In hun bedrijfspand hebben zij een blus- en rooktheater waar de praktijk zeer realistisch kan worden nagebootst. Uiteraard beschikt dit pand over een inbraak- en branddetectiesysteem. Het onderhoud hiervan is in handen van Obsafe.

SOR verhuurt seniorenwoningen in Rotterdam. Obsafe adviseerde bewoners om fietsenstalling goed af te sluiten en plaatste zichtbare camerabewaking bij in- en uitgangen, waardoor diefstallen stopten. Bewoners beheren zelf toegang tot opgenomen beelden.