• Over Obsafe

Obsafe Elektrotechniek & Beveiliging

Harry Velthoven is de oprichter en eigenaar van Obsafe.  Bij diverse werkgevers heeft hij praktijkervaring opgedaan en zich verder ontwikkeld door middel van training en scholing. Na een aantal jaren leiding te hebben gegeven aan de technische dienst binnen diverse grote technische ondernemingen besloot Harry om in 2011 als zelfstandige verder te gaan.

Beveiligingsspecialist

De keuze van Harry om zich te specialiseren in beveiliging is bewust gemaakt. Je goed voelen, op je gemak zijn, rust hebben, dat is toch wel één van de belangrijkste waarden in de huidige maatschappij.  U moet zich vooral thuis veilig voelen, maar dat geldt natuurlijk ook voor uw werkomgeving. In een tijd waarin de wereld om ons heen harder wordt en we meer en meer op ons zelf zijn aangewezen is Harry er van overtuigd dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. ‘Het is heerlijk als mensen rust en veiligheid ervaren nadat ik een beveiligingsplan heb mogen uitvoeren,’ aldus Harry.

Erkende installateur

Obsafe is lid van de brancheorganisatie VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). Dit geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professioneel beveiligingsbedrijf. Wij worden door deze actieve brancheorganisatie regulier getoetst op onze kwaliteiten en werkwijzen. Hiernaast houden zij ons op de hoogte van veranderende regelgeving, opleidingen, beveiligingsproducten en diensten.

Meer dan beveiliging

Regelmatig krijgen wij de vraag van onze klanten of wij naast beveiliging ook andere diensten leveren. Deze vraag is niet zo gek. De meeste van onze beveiligingsoplossingen zijn aangesloten op het stroom- en datanetwerk. Deze komen in de meterkast of serverruimte samen waar onze monteurs zich regelmatig bevinden. Ja, wij bieden meer diensten aan!

Voor u als klant is het prettig om één aanspreekpunt te hebben. Dan is het goed om te weten dat Obsafe over de juiste kennis (lees: gecertificeerde vakmensen) beschikt.

Werkzaamheden die wij voor u uit handen kunnen nemen zijn:

  • elektrische installatie
  • datanetwerk
  • telefonie
  • ICT

Goede en snelle service

De kracht van Obsafe is dat er korte lijnen zijn tussen klant en Obsafe. Harry Velthoven is altijd uw eerste aanspreekpunt. Bij vragen of storing kan hij direct hulp bieden of de juiste specialist inschakelen. Uiteraard beschikt Obsafe over een 24/7 service!

De betekenis van  Obsafe

Tot slot wil Harry u graag de betekenis van zijn bedrijfsnaam Obsafe meegeven.  We spreken Obsafe uit als op-safe. Het Nederlandse woord ‘opsafe’ betekent voor veiligheid kiezen. Obsafe is hiernaast een samensmelting van de Engelse woorden OBserve en SAFE. Observe betekent observeren, de vertaling van safe is veilig. Onze detectoren observeren voor u uw veiligheid.

Onze bedrijfsnaam vertelt het al, met ons kiest u voor de juiste beveiliging!