Installatietechniek

Alle kennis onder één dak

Kies uit diverse diensten

Binnen het domein van installatietechniek strekt zich een breed scala aan mogelijkheden uit. Maak gebruik van de hieronder vermelde knoppen om naar de specifieke dienst te gaan die je zoekt. Ontdek de uitgebreide diversiteit aan installatietechnische oplossingen die we te bieden hebben.

Elektrotechniek

Elektrotechniek levert veel functionaliteiten: zwakstroom, 230/400V krachtstroom aansluitingen van meterkast tot stopcontact.

Renovatie

Last van oude stroomkabels en/of slijtage aan jouw elektrotechniek? Obsafe helpt jou verder met een volledige renovatie.

Data netwerk

Snelle, storingsvrije data netwerken zijn essentieel. Wij leggen koper en glasvezel; van patchkast tot werkplek aansluiting.

Verlichting

Voor activiteiten binnen en buiten gebouwen is passende verlichting cruciaal; zowel voor veiligheid als kwaliteit en effectiviteit.

Meterkast

De meterkast, centraal in elk huis, verzamelt en verdeelt elektriciteit. Een solide opstelling is van groot belang voor functionaliteit.

Andere vragen?

Staat jouw gewenste dienst hier niet tussen? Geen zorgen! Bel ons direct of stuur een e-mail om jouw wensen te bespreken.

Niet lullen, maar poetsen

Specialistische partij uit de regio van Rotterdam

Al sinds 2010 is Obsafe actief als een betrouwbare partner met expertise in diverse vakgebieden. Onze specialismen omvatten installatietechniek, waarbij we op maat gemaakte oplossingen bieden voor zowel woningen als bedrijven. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in geavanceerde beveiligingssystemen die voldoen aan de hoogste normen.

Onze inzet voor duurzaamheid weerspiegelt zich in projecten die gericht zijn op energie-efficiëntie en milieubewust ontwerp. Bovendien voeren we grondige inspecties en keuringen uit om de veiligheid en conformiteit van installaties te waarborgen. Kwaliteit, deskundigheid en klanttevredenheid staan centraal.