Installatiebedrijf Schiedam

Altijd eerlijk en transparant

Installatiebedrijf in Schiedam

Obsafe is de ideale partner als je een installatiebedrijf in Schiedam zoekt. Met onze jarenlange ervaring in installatie- en elektrotechniek beschikken wij over de juiste kennis om al jouw projecten te kunnen realiseren. Ontdek wat wij voor jouw project kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor Obsafe?

Als het om beveiliging en techniek gaar speel jij toch ook liever Obsafe? Wij waarborgen de kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij willen samen met jou streven naar een veilige, efficiënte en duurzame oplossing. Met onze expertise als installatiebedrijf bieden we kwaliteit en zullen wij al jouw verachtingen overtreffen. Wij zijn een 100% Rotterdams bedrijf met de juiste mentaliteit. Obsafe is geen grote, logge organisatie. We houden de lijnen graag kort, zodat we snel kunnen schakelen en precies weten wie onze klanten zijn en wat er bij hen speelt. Dit is waar onze kracht ligt. Bij vragen of storingen bieden we direct hulp. Onze storingsdienst staat 24/7 voor je klaar!

Obsafe is lid van de brancheorganisatie VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven), wat jou de zekerheid geeft dat je te maken hebt met een professioneel beveiligingsbedrijf. Wij worden door deze brancheorganisatie getoetst op onze kwaliteiten en werkwijze.

Installatietechniek Rotterdam

Ontdek de voordelen van onze services!

Bij ons zul je geen gladde verkooppraatjes horen. Wij geven direct en eerlijk advies waar je echt iets aan hebt, met een ‘Niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Als echte Rotterdammers zijn we niet alleen deskundig, maar ook gepassioneerd over de talloze mogelijkheden van technologie. Continu zijn we op zoek naar nieuwe manieren om vooruitgang te boeken en deze technieken voor jou in te zetten. Daarom is Obsafe de ideale partner voor het behalen van de juiste resultaten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat Obsafe voor jouw project kan betekenen.

Meer weten?

Ben jij nu benieuwd geworden naar wat Obsafe voor jou kunt betekenen? Neem dan contact op met één van onze experts om te bekijken wat wij voor jou kunnen wat we kunnen doen. Vraag een offerte aan of bel direct naar 010 451 27 33 voor een goed installatiebedrijf in Schiedam en regio.