Scope 12

Uitgebreide analyse van zonnestroominstallaties

Scope 12 keuring door Obsafe

Ontdek de wereld van veiligheid met Obsafe, jouw toonaangevende partner in veiligheidsinspecties. Als jij een elektrische installatie hebt die moet voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, dan is de Scope 12 keuring onmisbaar.

Scope 12 biedt een uitgebreide analyse van zonnestroominstallaties volgens de richtlijnen, met twee inspectiemethoden: de Eerste Bijzondere Inspectie (EBI) en de Periodieke Inspectie (PI). Een EBI is verplicht voor installaties die nog niet eerder aan Scope 12 inspectie zijn onderworpen, gevolgd door een Periodieke Inspectie om de 3 tot 5 jaar. Deze cyclische beoordeling waarborgt voortdurende veiligheid en optimale prestaties van jouw installatie.

Scope 12 keuring

Onze gecertificeerde experts voeren de Scope 12 keuring met precisie uit, zodat jij met vertrouwen kunt blijven werken. Wij garanderen een grondige analyse van mogelijke risico’s en bieden op maat gemaakte oplossingen voor een veiligere werkomgeving.

Kies voor gemoedsrust en vertrouw op Obsafe voor jouw Scope 12 keuring. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar een hoger veiligheidsniveau tillen. Bij Obsafe begint veiligheid!

Ontvang meer informatie!