Scope 10

Grondige beoordeling van jouw elektrische installaties

Scope 10 keuring door Obsafe

Ontdek de geruststellende veiligheid met Obsafe: jouw betrouwbare partner voor een Scope 10 keuring! Als eigenaar van installaties die vallen onder deze norm, is het van essentieel belang om aan alle eisen te voldoen. Onze bekwame inspecteurs staan garant voor een grondige beoordeling van jouw elektrische installaties, met de nadruk op veiligheid en naleving van voorschriften.

Waarom kiezen voor Obsafe? Wij leveren een efficiënte en betrouwbare service, met de belofte van minimale downtime voor jouw installaties. Na de keuring ontvang je een gedetailleerd rapport, inclusief nuttig advies voor mogelijke verbeteringen.

Scope 10 keuring

Kies voor veiligheid met een Scope 10 inspectie van Obsafe! Deze periodieke keuring minimaliseert het risico op elektrische branden, die verantwoordelijk zijn voor één op de vier bedrijfsbranden. Regelmatige inspecties voldoen aan verzekeringspolisvoorwaarden, voorkomen schade en waarborgen een veilige werkomgeving. Scope 10 heeft een geldigheid van 3 tot 5 jaar, afhankelijk van de installatiestatus.

Verzeker je van veilige installaties en neem vandaag nog contact op voor een afspraak bij Obsafe!

Ontvang meer informatie!