Inspecties en keuringen

Inspecties en keuringen

Ontdek onze diensten

Binnen het domein van inspecties en keuringen strekt zich een breed scala aan mogelijkheden uit. Maak gebruik van de hieronder vermelde knoppen om naar de specifieke dienst te gaan die je zoekt.

NEN3140

NEN3140 is een Nederlandse norm voor veiligheid bij elektrische bedrijfsvoering, gericht op preventie elektrische gevaren.

Scope 10

Scope 10 keuring omvat visuele beoordeling, infraroodopnamen, metingen en rapportage van elektrische installaties en risicosituaties.

Scope 12

Scope 12 inspectie omvat een volledige elektrische beoordeling van jouw PV-systeem: van panelen tot de netkoppeling.

Niet lullen, maar poetsen

Specialistische partij uit de regio van Rotterdam

Al sinds 2010 is Obsafe actief als een betrouwbare partner met expertise in diverse vakgebieden. Onze specialismen omvatten installatietechniek, waarbij we op maat gemaakte oplossingen bieden voor zowel woningen als bedrijven. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in geavanceerde beveiligingssystemen die voldoen aan de hoogste normen.

Onze inzet voor duurzaamheid weerspiegelt zich in projecten die gericht zijn op energie-efficiëntie en milieubewust ontwerp. Bovendien voeren we grondige inspecties en keuringen uit om de veiligheid en conformiteit van installaties te waarborgen. Kwaliteit, deskundigheid en klanttevredenheid staan centraal.