Camerabeveiliging Rotterdam

Camerabeveiliging Rotterdam – Obsafe Beveiliging is uw erkende installateur van beveiligingsmaatregelen. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. U ziet onze camera’s onder andere in Rotterdam op de Maasvlakte, Alexandrium, Koopgoot en Markthal. Ons werkgebied is de gehele Randstad. Maar op verzoek van onze klanten, ook steeds meer hierbuiten! Camerabeveiliging voor bedrijfspand, winkel of woning is een vak waarin wij ons hebben gespecialiseerd. Profiteer ook direct van een alarmsysteem Rotterdam!

Rotterdam camerabeveiliging? Wij denken mee!

Door gebrek aan kennis zien we veel slechte, lees onbruikbare, beelden van beveiligingscamera’s. Wekelijks zien we dit in programma’s als ‘Opsporing Verzocht’. Dat vinden wij jammer. Mensen investeren in camerabewaking en als ze dan de beelden raadplegen blijken deze onbruikbaar. De oorzaak is meestal te herleiden naar diverse zaken zoals keuze van apparatuur, camerapositie, lichtomstandigheden en invalshoek. Deze teleurstelling kunt u voorkomen door te kiezen voor dé elektrotechnicus Rotterdam: Obsafe!

Wens en oplossing

Voor elke wens is een oplossing te verkrijgen. Een greep uit de mogelijkheden:Obsafe beveiligingscamera's

  • camerasysteem opwaarderen naar HD-kwaliteit door bestaande bekabeling te hergebruiken
  • full HD dag/nacht buitencamera’s voor bedrijfsterrein, oprit of tuin
  • hoge resolutie infraroodcamera met intern geheugen(standalone)
  • kentekenregistratie van passerende auto’s (automatisch openen van poort of hek)
  • bewegingsdetectie en alarmering
  • 4K camera’s, nog meer details en scherpere beelden Meer in beeld met minder camera’s
  • liveview, meldkamer en politie waken (kijken) mee over uw eigendommen

Overal beeld

Onze beveiligingscamera’s zijn via een beveiligde verbinding aan het internet gekoppeld. U kunt overal en op elk moment, live en opgenomen beelden raadplegen op uw telefoon, tablet en PC. En dat geeft rust.

Maatwerk

Camerabeveiliging Rotterdam is maatwerk. Elke wens en elke situatie is anders. Wij adviseren dan ook nooit via de telefoon maar altijd bij u op locatie. Daarnaast zijn wij ook actief in brandpreventie Rotterdam met thermische camera’s.

Samen met uw wensen realiseren wij een advies op maat. Geheel afgestemd op uw wensen. Tijdens ons gratis bezoek tonen wij u in een live-demonstratie diverse camera’s. Maak hier een afspraak met onze adviseur.

Referentieprojecten

Referentie Jumbo

C1000 wordt Jumbo, een geheel nieuwe zaak. Ook de camerabeveiliging was aan vernieuwing toe.

Lees meer..

Referentie BMA Groep

BMA Groep is een dienstverlenende organisatie die zich bezighoudt met advisering, kennisoverdracht en projectuitvoering.

Lees meer..

Referentie SOR

Stichting Ouderen Rotterdam(SOR) verhuurt in Rotterdam diverse senioren woningen. De Berlagehof is een nieuw wooncomplex met een centrale hal en fietsenstalling.

Lees meer..

Waarom zakelijk kiezen voor camerabeveiliging in Rotterdam?

Als bedrijfseigenaar is het jouw verantwoordelijkheid om de veiligheid van je werknemers en eigendommen te waarborgen. Camerabeveiliging is een belangrijk onderdeel van een effectief beveiligingssysteem. Door camerabeveiliging te implementeren, kun je ongewenste indringers en criminele activiteiten detecteren en voorkomen.

Camerabeveiliging heeft meerdere voordelen, zoals het verhogen van de veiligheid van je werknemers en het verminderen van diefstal en vandalisme. Het biedt ook een extra laag van bewijs in het geval van een inbraak of ander misdrijf. Het hebben van camerabeveiliging kan ook een positief effect hebben op de verzekering van je bedrijf, aangezien sommige verzekeringsmaatschappijen lagere premies aanbieden aan bedrijven met camerabeveiliging.

Bovendien zijn moderne beveiligingscamera’s zeer geavanceerd en bieden ze een scala aan functies, waaronder bewegingsdetectie, nachtzicht, en op afstand bekijken via een mobiele app of computer. Dit stelt je in staat om op de hoogte te blijven van de veiligheid van je bedrijfspand, waar je ook bent.

Al met al is camerabeveiliging een investering die je bedrijf en werknemers beschermt tegen potentiële risico’s. Het biedt niet alleen gemoedsrust, maar kan ook helpen om de productiviteit te verhogen en de bedrijfsprestaties te verbeteren.