• Beveiligingssystemen

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuw beveiligingssysteem of het bestaande wilt upgraden of uitbreiden, Obsafe biedt u een ruim assortiment aan beveiligingsoplossingen. De toepassingen zijn heel divers. Van inbraakpreventie tot branddetectie en van procesbewaking tot persoons- of voertuigidentificatie.

Uw beveiligingssysteem probleemloos geïntegreerd

Onze beveiligingssystemen kunnen afzonderlijk worden toegepast, maar de kracht zit in de integratie van systemen. Het maakt voor ons geen verschil of we moeten aansluiten op een bestaand systeem of een compleet nieuw beveiligingssysteem moeten aanleggen. Obsafe ontwikkelt oplossingen op maat waarmee uw bedrijf echt veilig is.

Totaalleverancier in beveiligingssystemen

Obsafe is totaalleverancier op het gebied van beveiligingstechniek. Wij kunnen onze diensten afzonderlijk leveren, maar ook integreren en u volledig ontzorgen. Wij leveren niet enkel de beveiligingstechniek, maar zorgen ook voor de correcte plaatsing. Kiest u voor een van onze onderhoudscontracten dan blijft u ook na plaatsing verzekerd van een hoogwaardig beveiligingssysteem. En omdat we begrijpen dat u met uw bedrijfsbeveiliging liever geen risico neemt kunt u op voorhand rekenen op de uitgebreide kennis en ervaring van onze deskundige adviseur.

Beveiligingsadvies

Beveiligingsadvies Obsafe

U bent op zoek naar beveiliging, maar het inschatten van wat uw bedrijf of locatie nodig heeft is een hele opgave. Met een beveiligingsadvies op maat weet u hoe u risico’s afdekt en kunt u een gefundeerde keuze maken voor het gewenste systeem.

Beheer en Onderhoud

Service Obsafe

Beveiligingssystemen zijn enkel veilig als ze goed worden onderhouden en up-to-date zijn.  Ook voor onderhoud, een upgrade of reparatie van uw beveiligingssysteem bent u bij Obsafe aan het juiste adres.

Daarom Obsafe voor uw bedrijfsbeveiliging

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in beveiliging

Vakspecialisten voor advies, installatie en onderhoud

Moeiteloze integratie met bestaande systemen

Specialist thermische branddetectie