Alarmsystemen

Een veilig gevoel creëren voor haar klanten. Dat is de missie van Obsafe. Waar wilt u zich veilig voelen? Waar wilt u onbezorgd kunnen leven? Om te beginnen natuurlijk in uw eigen woning! Een alarmsysteem geeft rust en kan hier een bijdrage aan leveren.

Het is fijn te weten dat het openen van deuren en ramen door een alarmsysteem wordt gemeld, ook als u thuis bent!

Camerabeveiliging

Camerabewaking is mede door digitale techniek breed toepasbaar en betaalbaar geworden. Oude grote analoge camera’s maken plaats voor kleine digitale camera’s.
In en rond uw woning is het nu mogelijk om vanaf uw eigen bank of een bank elders in de wereld een oogje in het zeil te houden.

Toegangscontrolesystemen

Intercomsystemen vindt u tegenwoordig veel in appartementen en flatgebouwen. De tweede generatie intercom combineert audio met video.
Horen en zien wie er voor de deur staat. Wat als ik niet thuis ben of de bel niet hebt gehoord?

Brandmeldinstallaties

In het bouwbesluit staat dat een bouwwerk een zodanige voorziening heeft dat een brand tijdig wordt gesignaleerd, zodat aanwezigen tijdig kunnen vluchten.

Hierin is ook vastgelegd, of, waar en van welke omvang, een brandmeldinstallatie(BMI) of een ontruimingsinstallatie (AOI) is voorgeschreven.

Intercomsystemen

Intercom systemen vindt u tegenwoordig veel in appartementen en flatgebouwen. De tweede generatie intercom combineert audio met video

Horen en zien wie er voor de deur staat. Maar wat als ik niet thuis ben of de bel niet hebt gehoord?