• Beheer en onderhoud

Het plaatsen van een beveiligingssysteem maakt uw bedrijf nog niet veilig. Voorkom storingen en vals alarm door uw systeem regelmatig te testen en jaarlijks te laten keuren en onderhouden. Met een Obsafe Servicecontract bent u verzekerd van een goed werkend beveiligingssysteem en bespaart u kosten.

Keuring en Onderhoud

Verlaag de kans op storingen en dure reparaties en voorkom dat uw verzekeraar niet uitkeert. Laat uw beveiligingssysteem jaarlijks keuren en onderhouden. Preventief onderhoud is noodzakelijk en zelfs verplicht gesteld volgens de VEB-regeling. Afhankelijk van uw beveiligingssysteem vindt dit onderhoud 1 of 2 keer per jaar plaats. Als VEB erkend installateur hebben wij alle kennis in huis om uw bedrijfsbeveiliging professioneel te keuren en onderhouden.

Met een onderhoudscontract verzekert u zich ervan dat de beveiligingssystemen jaarlijks geïnspecteerd worden op hun goede werking. Software versies worden nagekeken en indien nodig ge-update. Minder goed werkende detectoren worden preventief vervangen om storingen te voorkomen.

Storing en reparatie

Ondanks het duurzame en solide karakter van onze Hikvision beveiligingssystemen, kan het gebeuren dat er een storing optreed of dat er reparatie nodig is. Wij bieden u 24-uursservice, zodat de veiligheid van uw bedrijfspand gewaarborgd blijft. Obsafe heeft serviceonderdelen op voorraad. Bij storing of schade kunnen we uw beveiligingssysteem daarom in veel gevallen direct repareren.

Uitbreiding, aanpassing of upgrade

Uw bedrijf groeit en de indeling van uw bedrijfspand wijzigt. Laat bij constructieve aanpassingen of wijzigingen in de indeling van een gebouw ook altijd beoordelen of uw beveiligingssysteem nog voldoet. Uitbreiding, een aanpassing of upgrade van uw beveiligingssyteem hebben wij snel voor u geregeld.

24/7 Service

De veiligheid van uw bedrijfspand mag nooit in het geding zijn. Daarom bieden we bij Obsafe 24-uurs Service bij storing. De meeste van onze systemen zijn op afstand te benaderen voor directe service. Maar is het nodig, dan komt de monteur ter plaatse om de storing te verhelpen.

Storingen en vals alarm in uw beveiligingssysteem voorkomen?

Laat onze adviseur u meer vertellen over de mogelijkheden van een Onderhoudscontract.