• Alarmsysteem

Alarmsysteem

U bent op zoek naar een alarmsysteem voor uw bedrijf. U heeft een kantoor, winkel of bedrijfspand en wilt uw pand en goederen beveiligen tegen inbraak en diefstal. Alarmsystemen worden veel via internet aangeboden. Wat is nu de juiste keuze? Obsafe kan u hierbij helpen.

Waarom kiezen voor een erkende installateur?

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Obsafe is een erkend beveiligingsinstallateur. Dit houdt in dat wij alarminstallaties opleveren die voldoen aan bepaalde eisen. Deze eisen zijn vastgesteld door Politie, verzekeraars en beveiligingsbranche.  Alleen een erkend beveiligingsinstallateur mag een alarmsysteem certificeren als de verzekeringsmaatschappij dit eist. Kiezen voor een erkend installateur is bewust kiezen voor goede beveiliging!

Alarmsysteem afgestemd op risico van diefstal

Welk alarmsysteem uw bedrijf, kantoor of winkel nodig heeft stellen wij samen met u vast met behulp van de VRKI (Verbeterde Risico Klasse Indeling). Dit is het instrument om eenvoudig en snel vast te stellen wat het risico op diefstal is. Dit risico bepaalt de zwaarte van beveiliging. Een aardappelhandelaar zal een ander risico hebben dan een bedrijf dat mobiele telefoons verkoopt.

Gratis advies op maat

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een beveiligingsadvies. U ontvangt een offerte op maat waarmee u een goede vergelijking en keuze kunt maken.